Vastaamme matkastasi

Lin-Car yrityksenä

Lin-Car Oy on perustettu vuonna 1998 kuljetusyritykseksi. Vuonna 2018 fuusioiduimme Hausjärven Liikenne tmi:n kanssa ja laajenimme sitä kautta myös valmismatkojen järjestäjäksi.

Lin-Car Oy:n tarjontaan kuuluvat laadukkaat henkilökuljetukset ja tilausajot Etelä-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja ympäri Suomea. Lisäksi ajamme tilausajoa myös muualle Skandinaviaan ja Eurooppaan mm. Viroon. Ajamme myös sopimuspohjaisia koulukyytejä ja palveluliikennereittejä Etelä-Suomen läänissä.

Arvomme ovat luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelu, ympäristöystävällisyys, toiminnan aktiivinen kehittäminen ja jatkuvuus taloudellisen kannattavuuden kautta.

Käytössämme on yli 20 erilaista ajoneuvoa VIP-autoista suuriin busseihin. Henkilökuntamme on laajentunut autojen myötä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä tasokkaat bussimme takaavat tilausmatkan onnistumisen.

Meillä on myös matkanjärjestäjän oikeudet. Teemme omaa matkatuotantoamme sekä järjestämme tilauksesta ryhmämatkoja. Matkanjärjestäjän rekisteröintitunnuksemme on 6452/05/Mj.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

Palautteen voit antaa esimerkiksi suoraan kuljettajalle, kotisivujemme kautta palautelomakkeella.

Lin-Car Oy:n arvot

  • Asiakaspalvelu
  • Joustavuus
  • Elämyksellisyys
  • Nykyaikaisuus
  • Luotettavuus

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaidemme tarvitsemia ja haluamia palveluita tasokkaasti ja aikataulussa.

Kokemusta kuljetustoiminnasta

"Olen toiminut Lin-Car Oy:n yrittäjänä yli 20 vuotta ja kartuttanut vankan kokemuksen siitä, mitä tasokas ja asiakkaita palveleva kuljetustoiminta vaatii. 

Aloitin yritystoiminnan muutamalla ajoneuvolla ja laajensin toimintaamme jalansijaa saatuamme pikkuhiljaa kohti kattavampaa kalustoa, jotta pystyimme palvelemaan kaikkia asiakkaita kaikissa heidän tarpeissaan.

Lin-Carin toimitusjohtajana saan olla mukana myös asiakaspalvelussa sekä tehdä rakastamaani työtä - kuljettaa asiakkaitamme tasokkaalla kalustolla laatulupauksemme mukaisesti."

 

Pasi Tarkkala, toimitusjohtaja

Lin-Car Oy tarjoaa henkilökuljetus- ja matkatoimistopalveluita tilausajoina Suomessa ja Euroopassa. Ajamme myös sopimuspohjaisia koulukyytejä ja palveluliikennereittejä Etelä-Suomen läänissä.

Valmismatkaehdot
Tietosuojaseloste
Verkkosivut - Opiferum Oy

Yhteystiedot

Jokiniementie 12, 12700 Loppi

0100 84600
arkisin klo 8:00–16:00
(1,17€/puhelu + 1€/min + pvm/mpm)

 

Uutiskirje

Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia, erikoistarjouksia ja tietoja uusista matkoista.