Turvallisesti sinne ja takaisin

Tilausajot

Tilausajopalvelumme alkavat autosta ja kuljettajasta jatkuen tarvittaessa matkatoimistopalveluna täydellisen paketin tarjoamiseen ruokailuineen, majoituksineen ja lippu- ym. varauksineen.

Kuljetamme pieniä ja isoja ryhmiä sovitun reitin mukaisesti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Sijaintimme Kanta-Hämeessä ja Uudenmaan välittömässä tuntumassa tarjoavat mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme koko Etelä-Suomessa edullisia tilauskyytejä. Ammattitaitoiset ja ystävälliset kuljettajamme huolehtivat matkanne sujuvuudesta.

Tilausajokalustomme on nykyaikaista ja sopii erinomaisesti pitkillekin matkoille. Normaalien pikkubussi- ja linja-autokaluston lisäksi käytössä on pyörätuolirampilla tai -hissillä varustettuja autoja.  

Kaikissa autoissa on ilmastointi ja turvavyöt kaikille matkustajille. Osassa ajoneuvoista on myös jääkaappi ja kahvinkeitin sekä AV-varustus.

  

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

Palautteen voi antaa suoraan kuljettajalle, kotisivujemme kautta palautelomakkeella, Facebook-sivuillamme tai soittamalla numeroon 0100 84600. Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään heti. Mahdollisista epäkohdista toivomme palautetta mahdollisimman nopeasti, jotta ne voidaan korjata. Korvaamme aina asiakkaalle toimintamme puutteista aiheutuneen välittömän haitan.

Lue laatulupauksemme

Lin-Car Oy tarjoaa henkilökuljetus- ja matkatoimistopalveluita tilausajoina Suomessa ja Euroopassa. Ajamme myös sopimuspohjaisia koulukyytejä ja palveluliikennereittejä Etelä-Suomen läänissä.

Valmismatkaehdot
Tietosuojaseloste
Verkkosivut - Opiferum Oy

Yhteystiedot

Jokiniementie 12, 12700 Loppi

0100 84600
arkisin klo 8:00–16:00
(1,17€/puhelu + 1€/min + pvm/mpm)

 

Uutiskirje

Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia, erikoistarjouksia ja tietoja uusista matkoista.