Takuuvarmaa toimitusta

Kuriiripalvelut

Tarvitseeko asiakkaasi nopeasti valmistamasi tuotteen toiselle puolelle Suomea? Tarvitseeko lastilista vahvistaa ulkoministeriössä tai suurlähetystössä pikaisesti? Jäikö viisumihakemuksen jättäminen viime tinkaan ja ei ehdi postin mukana? Tarviiko laboratorio näyte viedä nopeasti tutkittavaksi? 

Pystymme tarjoamaan teille nopean ja joustavan pikalähetys- tai nouto palvelun. Ilmoita meille noutoajat ja me huolehdimme että tavarasi saapuvat perille sovitusti.

Kuriiripalvelut voit tilata omasta keskuksestamme puh. 0100 84600.

  

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

Palautteen voi antaa suoraan kuljettajalle, kotisivujemme kautta palautelomakkeella, Facebook-sivuillamme tai soittamalla numeroon 0100 84600. Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään heti. Mahdollisista epäkohdista toivomme palautetta mahdollisimman nopeasti, jotta ne voidaan korjata. Korvaamme aina asiakkaalle toimintamme puutteista aiheutuneen välittömän haitan.

Lue laatulupauksemme

Lin-Car Oy tarjoaa henkilökuljetus- ja matkatoimistopalveluita tilausajoina Suomessa ja Euroopassa. Ajamme myös sopimuspohjaisia koulukyytejä ja palveluliikennereittejä Etelä-Suomen läänissä.

Valmismatkaehdot
Tietosuojaseloste
Verkkosivut - Opiferum Oy

Yhteystiedot

Jokiniementie 12, 12700 Loppi

0100 84600
arkisin klo 8:00–16:00
(1,17€/puhelu + 1€/min + pvm/mpm)

 

Uutiskirje

Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia, erikoistarjouksia ja tietoja uusista matkoista.