Matkanjärjestäjältä joustavin hinnoin

Ryhmämatkat

Lin-Car Oy: llä on matkajärjestäoikeudet. Voimme tehdä yhdessä matkasuunnitelman. Me laskemme matkalle hinnan ja aikataulun, hoidamme varaukset ja tilaaja saa vain yhden laskun. Matkanjärjestäjänä saamme kohteista edullisemmat hinnat. Jätä siis työnteko ja vastuullisuus matkansuunnittelussa ja - järjestämisessä meille.

Räätälöimme ryhmille matkaohjelman täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä on matkanjärjestäjäoikeudet, joten kauttamme saat varattua joko bussikuljetukset tai koko matkapaketin. Olemme järjestäneet lukuisia matkoja, joten tarjolla on runsas valikoima valmiitakin ohjelmaehdotuksia eri pituisille matkoille Suomessa, Virossa ja Skandinaviassa. Pyydä tarjous tai sovi tapaaminen toimistollemme Lopelle.

Matkanjärjestäjän rekisteröintitunnuksemme on 6452/05/Mj

  

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

Palautteen voi antaa suoraan kuljettajalle, kotisivujemme kautta palautelomakkeella, Facebook-sivuillamme tai soittamalla numeroon 0100 84600. Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään heti. Mahdollisista epäkohdista toivomme palautetta mahdollisimman nopeasti, jotta ne voidaan korjata. Korvaamme aina asiakkaalle toimintamme puutteista aiheutuneen välittömän haitan.

Lue laatulupauksemme

Lin-Car Oy tarjoaa henkilökuljetus- ja matkatoimistopalveluita tilausajoina Suomessa ja Euroopassa. Ajamme myös sopimuspohjaisia koulukyytejä ja palveluliikennereittejä Etelä-Suomen läänissä.

Valmismatkaehdot
Tietosuojaseloste
Verkkosivut - Opiferum Oy

Yhteystiedot

Jokiniementie 12, 12700 Loppi

0100 84600
arkisin klo 8:00–16:00
(1,17€/puhelu + 1€/min + pvm/mpm)

 

Uutiskirje

Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia, erikoistarjouksia ja tietoja uusista matkoista.