Tyylikkäästi perille

VIP-kuljetukset

Bisnes-tason henkilökuljetukseen tarjoamme nykyaikaisen, tyylikkään mustan VIP-kaluston tummapukuisine kuljettajineen.

Nousette vain kyytiin, huolehdimme kaiken puolestanne; liput, ruokailut, varaukset jne. Saavut perille ajoissa ja rentoutuneena.

VIP-kuljetuksiin on tarjolla erilaisia ajoneuvoja henkilöautoista tila-autoihin. Kuljettajiemme kielitaito on aina suomi ja englanti sekä muutkin kielet ovat mahdollisia ennakkoon sopimalla.

Varaa meno- ja paluukuljetus Helsinki-Vantaalle ennakkon. Ennakkoon tilatuissa lentokenttänoudoissa henkilökuntamme seuraa lennon todellista laskeutimisaikaa ja kuljettaja saapuu kyltin kanssa tuloaulaan Teitä vastaan.

  

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

Palautteen voi antaa suoraan kuljettajalle, kotisivujemme kautta palautelomakkeella, Facebook-sivuillamme tai soittamalla numeroon 0100 84600. Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan mahdollisimman nopeasti. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään heti. Mahdollisista epäkohdista toivomme palautetta mahdollisimman nopeasti, jotta ne voidaan korjata. Korvaamme aina asiakkaalle toimintamme puutteista aiheutuneen välittömän haitan.

Lue laatulupauksemme

Lin-Car Oy tarjoaa henkilökuljetus- ja matkatoimistopalveluita tilausajoina Suomessa ja Euroopassa. Ajamme myös sopimuspohjaisia koulukyytejä ja palveluliikennereittejä Etelä-Suomen läänissä.

Valmismatkaehdot
Tietosuojaseloste
Verkkosivut - Opiferum Oy

Yhteystiedot

Jokiniementie 12, 12700 Loppi

0100 84600
arkisin klo 8:00–16:00
(1,17€/puhelu + 1€/min + pvm/mpm)

 

Uutiskirje

Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia, erikoistarjouksia ja tietoja uusista matkoista.